Page content

Financieel Rustgever

Financiële stress is verreweg de grootste veroorzaker van minder presteren op het werk, ziekte en verzuim. Daarnaast geeft het negatieve invloed op plezier in het leven, relaties komen onder druk te staan en zelfs is het mogelijk dat iemand zich hierdoor onttrekt uit de dagelijkse deelname aan de maatschappij. Veelal lijkt een dergelijke situatie uitzichtloos. Onrust ontstaat vaak door geen of weinig overzicht en inzicht in de persoonlijke financiële situatie, waardoor men de controle verliest en men geen grip meer heeft op de inkomsten en uitgaven van nu, morgen en later. Zeker als er ook nog gebeurtenissen plaatsvinden zoals arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden of pensionering.

Als Financieel Rustgever helpen wij gezinnen en bedrijven inzicht te krijgen in hun geldzaken en vervolgens altijd en overal het overzicht te hebben hierop. Hierdoor ontstaat meer grip op de financiële situatie. Dit alles om rust te geven en om te kunnen bijsturen waar nodig.

Er wordt gekeken naar de gehele ‘schoenendoos’. Deze wordt geïntegreerd in het persoonlijke dashbord om orde te scheppen in de chaos. Op basis daarvan wordt een bespaarplan gemaakt om te bekijken waar besparingen mogelijk zijn om meer geld over te hebben voor de leuke dingen van het leven.

 

Hoe fijn zou het zijn om, door deze besparingen door te voeren, de mogelijkheid ontstaat om te kunnen autorijden in een nieuwe auto tegen lage kosten, of heerlijk op vakantie te gaan, eventueel meerdere keren per jaar?

Wat kunnen wij bieden op het gebied van besparingen?

  1. Uw eigen dashbord met dagelijks overzicht/inzicht
  2. Aanvullende opties om maandelijkse autokosten behoorlijk te verlagen
  3. De mogelijkheid om extra te sparen
  4. Tegen gereduceerde kosten toch op vakantie kunnen

Heeft u interesse om een gesprek aan te gaan om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Stuurt u ons dan een bericht via contact.

 

Een vrolijke groet,

Jolanda Schoorl